Elindult a nevezés

Elindult a nevezés

A Mercedes- Benz Classic Magyarország Egyesület (MBCM) idén 12. alkalommal rendezi meg a BPCGP márkafüggetlen oldtimer versenyét. A dátum:

2018. Június 23.

Az előkészületek már folynak és a szokásos helyszínek mellett idén újabbak is helyet kapnak az útvonalon.

Annyit már elárulhatunk, hogy a rajt idén formabontó módon 14:00 tól lesz a Pappas Hunyadi úti telephelyéről. Így reméljük, hogy elkerülhetjük a délelőtti kánikulát és a városi csúcsforgalmat. Látogatunk majd múzeumot is hiszen ez a Múzeumok éjszakája. A népszerű helyszíneket is útba ejtjük. A pontos útvonalterv még alakult ki, de ebben az évben sem fogunk unatkozni. A táv idén is megközelítőleg 100 km lesz, és változatlanul 10 darab 1/100-as szakaszt kell sikerrel teljesíteni. A befutó az Aquaworld Hotelben lesz várhatóan 19:00 tól kezdődően. A helyszínen lehetőség lesz a zuhanyozásra és az átöltözésre. Igény szerint kedvezményes szobafoglalás is lehetséges.

Díjak:

 • a BPCGP arany, ezüst és bronz szobrai
  • az első három helyezettnek
 • BPCGP autós plakett
  • az 1/100 as futamok nyertesei
  • a legjobb női páros
  • a csapatverseny legjobbja
  • a youngtimer verseny nyertese
 • díjazásra kerül a legöregebb Mercedes Benz gyártmányú autó is

Reméljük, hogy az időjárás idén is kedves lesz hozzánk, és a verseny a szokásos jó hangulatban fog lezajlani.

Várunk szeretettel minden korábbi és új versenyzőtársunkat.

Nevezni ezen a linken lehet: nevezés

Üdvözlettel a szervező csapat

Beharangozó

2018 Június 23-án szombaton ismét útjára indul a Budapest Classic Grand Prix tizenkettedik alkalommal. A rendezvény a mindig jó hangulatról és csodálatos autókról ismert, mely során végigjárjuk Budapest Nevezetességeit.

Idén a megszokottól eltérően a verseny rajtja ebéd után 14:00 órakor történik és 19:00 óra körül fut be az első autó, ezzel reményeink szerint jobban el tudjuk kerülni a kánikulát és az öreg autók is kényelmesebben teljesítik a közel 100 kilométeres távot.

A nevezési díj változatlan, a 2016-os díjjal megegyező. A nevezési és versenyszervezési információkat a facebookon és a megújult weblapon lehet nyomon követni.

Újabb információkkal hamarosan jelentkezünk.

Indul a 12-ik BPCGP

A Mercedes- Benz Classic Magyarország Egyesület (MBCM)  idén 12. alkalommal rendezi meg a BPCGP márkafüggetlen oldtimer versenyét. A dátum:

2018. Június 23.

Az előkészületek már elkezdődtek és a szokásos helyszínek mellett idén újabbak is helyet kapnak az útvonalon.  Látogatunk múzeumot és népszerű helyszíneket egyaránt. A pontos útvonalterv még nem alakult ki, de ebben az évben sem fogunk unatkozni. A táv idén is megközelítőleg 100 km lesz, amiben helyet kap több étkezés és   frissítő is.

Reméljük, hogy az időjárás idén is kedves lesz hozzánk, és a verseny a szokásos jó hangulatban fog lezajlani. Tehát írjátok fel a naptárakba, 2018. június 23, szombat BPCGP.  Várunk szeretettel minden korábbi és új versenyzőtársunkat.

Üdvözlettel,
A szervező csapat