A Budapest Class Grand Prix a Mercedes-Benz Classic Magyarország Egyesület márkafüggetlen versenye, mely hazánk egyik legszínvonalasabb oldtimer versenye. Az egynapos esemény során a fővárosunk nevezetes pontjait látogatjuk meg, ahol 1/100 -as feladatok nehezítik a versenyzők dolgát.

A verseny 2005 óta kerül megrendezésre kétévente, felváltva a Mercedes-Benz Csillagtúrával. A rendezvény mindig nagy érdeklődésre tart számot és népszerű, aminek az egyik oka a laza és kellemes hangulat, illetve hogy a nézők is test közelbe kerülhetnek a szebbnél szebb autócsodáknak. A BPCGP egy olyan márkafüggetlen oldtimer rendezvény, amely nem része a szuperkupa sorozatnak, így a profi versenyzők is elengedik magukat a verseny során, amely szintén hozzájárul a jókedvű versenyzéshez.

A verseny rajtra és befutója minden esetben valamilyen könnyen elérhető, közösségi helyen kerül megrendezésre, ahol az odalátogatók is a hangulat részeseivé válnak. Az egész nap egy felhőtlen autós ünnep, amelyet minden résztvevő és néző élvezni tud.

Reméljük hogy Ön is a nevezők vagy a nézők között üdvözölhetjük.